Draga Domnule sau Doamna
Dragi prieteni si sponsori ICARUS


Noul calendar 2016 a sosit!


Multe multumiri!....tuturor co-initiatorilor si sponsorilor constanti si activi care au sustinut regulat ICARUS. Toti acestia mari si mici, cunoscuti si necunoscuti dar si toate partile interesate private au devenit un pilon important al acestei campanii. Fara ajutorul lor, nu ar fi fost posibil niciodata sa ajungem la acest rezultat.

Ce succes!...datorita totalului de 1.626,- calendare care au fost vandute anul trecut si suntem bucurosi ca avem din nou un venit net frumos de 22.764,00 €. Aceasta suma plus o donatie* din partea World Courier a fost data direct catre Casele de copii.

Traditie!....o Fundatie care a pornit initial in 2001 ca “Mobil fur Kids”, a devenit doi ani mai tarziu “ICARUS” si se apropie acum aniversarea celor 15 ani! De-a lungul acestor ani, artistii ne-au furnizat 12 calendare extraordinare.Cu aceasta aniversare, un mod bun de a celebra este sa avem o Editie Aniversara! In aceasta editie , fiecare luna o sa aiba o tema din cele 12 calendare anterioare.

A 6-a campanie de donare!...a unor hainute si jucarii folosite dar in stare foarte buna pentru casele de copii din Ungaria si Romania a fost organizata. Si din nou aceasta campanie o sa fie organizata si executata intr-un mod rapid, neconventional si ne-birocratic de ajutare a castor copii. Speram sa ajunga din nou aceste donatii la copii de acest Craciun.

Ca in fiecare an, vreau sa va multumesc in numele tuturor copiilor pentru suportul acordat.

Cu stima,


Stefan Serb
Country Manager

*Suma donată suplimentar diferă în funcție de fiecare stat.