Tisztelt Hölgyem/Uram,
Kedves Barátaim, ICARUS támogató,

A 2016 évi új naptár megérkezett!


Köszönjük szépen! ... Minden állandó és aktív támogatónak, szponzornak, akik az ICARUS-t rendszeresen segítik. Ezek a kis és nagy, ismert és kevésbé ismert cégek, magán személyek fontos pillérei a kampánynak. E segítség nélkül ezt az eredményt soha nem sikerült volna elérni

Micsoda siker! ... Mert összesen 1.626, - naptárat adtak el tavaly, és nagyon örülünk, hogy nettó 22.764,00 €- adományt * tudott a World Courier közvetlenül a gyermek otthonoknak utalni.

Időközben hagyományt teremtettünk! ... . "Mobil für Kids" alapítvány, amely eredetileg 2001-ben indult , két évvel később, mint ICARUS folytatódott és ma már megközelíti a 15 éves évforduló! Ezekben az években, a kis művészek adtak nekünk 12 rendkívüli naptárra való anyagot. Úgy gondoltuk nincs jobb módja annak, hogy megünnepeljük az évfordulót mint egy Anniversary edition! Minden hónap egyik korábbi naptár másolat.

A 6. Adomány gyűjtő kampány! ... Használt, de még jó gyermek ruhákat és játékokat gyűjtünk és jutattunk a résztvevő gyermekotthonoknak Magyarországon és Romániában. És ismét egy kampány, ami gyors, szokatlan és anti bürokratikus módja annak, hogy lehet segíteni a gyerekeknek. Remélhetőleg a hatalmas mennyiségű adomány odaér a gyerekekhez karácsonyig újra.

Ahogy minden évben most is szeretnék köszönetet möndani a gyerekek nevében a támogatáséer

Üdvözlettel

Marianna Rebi
Country Manager


* Az adományok összege országonként változó aging Director