Kære Herrer og Damer,
Kære venner og sponsorer af ICARUS

Den ny kalender 2015 er ankommet!

Mange tak!....Til alle vores samarbejdspartnere, initiativtagere og sponsorer, der støtter ICARUS regelmæssigt. Alle disse store og små, kendte og mindre kendte virksomheder, men også alle private interesserede parter er blevet en vigtig del af kampagnen. Uden deres hjælp ville et resultat som dette aldrig være blevet opfyldt.

Sikke en succes!... Fordi der i alt er blevet solgt 1.737 kalendere sidste år, og vi er glade for igen at have skabt en pæn nettoindtægt på € 24.234,00. Dette beløb plus en ekstra donation fra World Courier er gået direkte til børnehjemmene.

Tradition!....En fond, der oprindeligt startede i 2001 som "Mobil für Kids," blev to år senere til ICARUS og nærmer sig nu sit 15 års jubilæum! Igennem disse år, har kunstnerne givet os 12 ekstraordinære kalendere. Med det kommende jubilæum, er der så en bedre måde at fejre det på, end med en jubilæums udgave? I denne udgave, vil der hver måned være tema fra en af de foregående 12 kalendere.

Den 5. donationskampagne!... af brugt, men stadig godt børnetøj og legetøj til de deltagende børnehjem i Ungarn og Rumænien. Og denne kampagne vil igen blive oprettet og kørt på en hurtig, utraditionel og ubureaukratisk måde for at hjælpe børnene. Forhåbentlig vil en enorm mængde af donationer igen nå børnene denne jul.

Som hvert år, vil jeg på børnenes vegne gerne takke dig, for jeres støtte.

Med venlig hilsen


Kenneth Skovgaard
Country Manager

* Beløbet på den supplerende donation varierer fra land til land