Cu mai bine de noua ani in urma, World Courier a pornit, impreuna cu alti co-initiatori, campania „Mobili pentru Copii”. Ideea care a stat la baza campaniei a fost, contrar obiceiului, nu de a oferi clientilor cadouri de Craciun, ci de a investi banii rezervati lor intr-un proiect de implicare sociala. Profitul campaniei este acordat copiilor care locuiesc in camine de copii, deoarece ei sunt printre cei mai saraci din societatea noastra si nu beneficiaza de nici un sprijin puternic. Prin urmare, au fost inaintate oferte de parteneriat cu anumite camine de copii, exclusiv ca parte a acestei campanii.

Pornind de la aceasta campanie, s-a nascut foarte repede ideea producerii, impreuna cu copiii si sponsorii campaniei, a unui calendar care sa fie vandut. Profitul anual total include incasarile de pe urma vanzarii calendarelor, precum si donatiile de la initiatori si sponsori. Gratie sprijinului numerosilor participanti din sectorul business si cel privat, dar si ajutorului multor voluntari, a fost posibila cresterea sumelor donate caminelor de copii in fiecare an.

Din moment ce astazi relatiile de afaceri nu se extind numai pe plan local, campania a devenit din ce in ce mai cunoscuta peste granite, an dupa an. Asadar, in acest an, Campania „Mobili pentru Copii” a devenit „ICARUS” (International Children Aid Raised by United Sponsors). Tarile care iau parte la ICARUS sunt Germania, Suedia, Danemarca si Republica Ceha, fiecare dintre ele sub egida conducerii World Courier locale.