World Courier har gennem mere end 9 år, sammen med andre initiativtagere, støttet ”Mobile for Kids”-kampagnen.

Ideen bag dette var, at erstatte julegaver til vores kunder med tilsvarende indbetalinger til et socialt projekt. Gevinsten ved denne kampagne gives til børn, som har adfærdsvanskelige problemer og har en anderledes hverdag.

I forbindelse med kampagnen opstod den ide, at børnene og sponsorerne i fællesskab producerer en kalender, der skal sælges. Resultatet er, at udover de årlige donationer bliver der rejst et beløb fra salget af kalenderen. Takket være hjælp fra såvel forretningslivet som mange private og frivillige, har det været muligt at donere større og større beløb gennem årene.

Da forretningsrelationer ikke kun eksisterer nationalt, men i højeste grad også internationalt, er ideen blevet spredt over grænserne fra år til år.

Resultatet er, at vores kolleger i andre lande har ønsket at deltage i kampagnen. Derfor er “ICARUS“ (International Children Aid Raised by United Sponsors) nu etableret I flere lande. ICARUS deltagere er foreløbig Tyskland, Sverige, Danmark, Ungarn og Tjekkiet ledet af de lokale afdelinger af World Courier.