Az utóbbi idok adomány gyujtése megmutatta ismét, milyen egyszeru és szokatlan módon lehet segítséget adni, és hogy a legnagyobb öröm azoknak az öröme, akik ezt a segítséget kapták. Ez volt az eredménye a legutóbbi adomány kampánynak a magyar és román gyermekotthonokban.

Már a harmadik alkalommal a World Courier Dániában, Finnországban, Németországban, Norvégiában, Svédországban és az elso alkalommal az AmerisourceBergen az USA-ból gyujtött adományokat, használt, de még jó gyerek ruhákat és játékokat. A gyujtést a munkatársak családjaik, a barátok és rokonok bevonásával végezték.

Rövid ido alatt jelentos mennyiségu adomány (összesen 17 raklap) gyult össze és még karácsony elott eljutatták a gyerekeknek. A kampány eredményét egy pár szóban össze tudjuk foglalni - ragyogó gyermek szemek.

A figyelemre méltó eleme ennek a kampánynak, hogy minimális anyagi ráforditással történt, köszönve a sok résztvevonek, akik részt vesznek benne. Köszönet mindenkinek, aki támogatta ezt a kampányt. Külön köszönet illeti az A & O Spedition GmbH az adományok szállitásáért. Kérem, nézze meg a fényképeket.

Kérem, nézze meg a fényképeket.